LA NOSTRA CUINA

La pizza de pa de pagès era als inicis del restaurant l’única proposta culinària i actualment ha esdevingut l’especialitat de la casa. Al llarg dels anys Le Bistrot ha anat fent una ampliació de la seva carta, la qual ja ofereix una vintena de pizzes dels més diferents gustos i una gran varietat d’altres plats més innovadors com és la mousse d’escalivada.

Menú Temps de Flors

PRIMERS PLATS

Canelons de rostit
Canelons d’espinacs amb panses i pinyons
Gratinat de brandada de bacallà
Braç de patata fred, farcit amb tonyina
Gratinat de macarrons
Pastis de ceba de Figueres amb salsa de formatge
Crema tèbia de carrota
Escalivada
Amanida de salmó fumat amb vinagreta de mostassa
Amanida de frare
Amanida de fruites amb formatge de cabra i vinagreta de fruits secs
Amanida de Favetes amb vinagreta de menta

SEGONS PLATS

Espatlla de xai al forn
Peus de porc, guisats i gratinats amb ametlla
Confit de cuixa d’ànec amb salsa de ceps
Galtes de porc rostides al forn amb cervesa
Bacallà amb salsa de tomata, gratinat amb allioli
Salmó fresc a la planxa
 Llibrets de llom  farcits de  formatge manxego
 Entrecot de vedella a la planxa
 Cuixa de pollastre, adobada amb fines herbes, a la planxa

POSTRES

Flam de iogurt amb salsa de taronja
Flam de cafè amb nata
Mousse de llimona o de xocolata
Pastissos de la casa de xocolata o de formatge fresc
Iogurt natural de La Fageda
Mel i mató
Sorbets: de gerds, de llimona
Gelats: de vainilla, de xocolata o de nata
Macedònia de la casa
Maduixes amb nata
Fruita: Melé, Pinya, Poma, Kiwi, Plàtan, Taronja…
MENÚ COMPLET 25€
SEGON PLAT I POSTRES 22€
PRIMER PLAT I POSTRES 18€
Suplement terrassa: 10%
Pa i aigua, vi Raïmat Clamor o cervesa inclòs
IVA inclòs