LA NOSTRA CUINA

La pizza de pa de pagès era als inicis del restaurant l’única proposta culinària i actualment ha esdevingut l’especialitat de la casa. Al llarg dels anys Le Bistrot ha anat fent una ampliació de la seva carta, la qual ja ofereix una vintena de pizzes dels més diferents gustos i una gran varietat d’altres plats més innovadors com és la mousse d’escalivada.

Menú diari cada migdia a partir de les 13h

PRIMERS PLATS

Ous farcits de tonyina amb beixamel gratinats
Gratinat de macarrons
Crema tèbia de pastanaga
Pastes de ceba de Figueres amb salsa de formatge
Escalivada
Esqueixada de bacallà  amb ceba de Figueres i tomàquet de la pera
Amanida de frare
Amanida tèbia de formatge de cabra i canonges, amb vinagreta de fruits secs

SEGONS PLATS

Confit de cuixa d’ànec amb salsa de ceps
Estofat de vedella amb bolets i verdura
Galtes de porc rostides al forn amb cervesa
Bacallà  fresc a la planxa
Cuixa de pollastre adobada amb fines herbes a la planxa
Llibrets de llom farcits de formatge manxego
Entrecot de vedella a la planxa

POSTRES

Flam de iogurt amb salsa de taronja
Flam de cafè amb nata
Mousse de llimona o de xocolata
Pastissos de la casa de xocolata o de formatge fresc
Iogurt natural de La Fageda
Mel i mató
Sorbet de llimona, de gerds o de taronja sanguina
Gelats: de vainilla, de xocolata o de nata
Macedònia de la casa
Fruita: Melé, Pinya, Poma, Kiwi, Plàtan, Taronja…
MENÚ COMPLET 15€
SEGON PLAT I POSTRES 13€
PRIMER PLAT I POSTRES 11€
Suplement terrassa: 10%
Pa i aigua, vi raïmat Clamor o cervesa inclòs
IVA inclòs