LA NOSTRA CUINA

La pizza de pa de pagès era als inicis del restaurant l’única proposta culinària i actualment ha esdevingut l’especialitat de la casa. Al llarg dels anys Le Bistrot ha anat fent una ampliació de la seva carta, la qual ja ofereix una vintena de pizzes dels més diferents gustos i una gran varietat d’altres plats més innovadors com és la mousse d’escalivada.

Els Xampanys

  • Okhre (ecològic)
  • Parató Brut Nature
  • Lounge Brut Nature “Cava d’autor”
  • Lounge Rose Brut
  • Rovellats Brut Imperial
  • Parxet Brut Nature
  • Mestres Coquet Brut Nature
  • Bertha Brut Natural Gran Reserva
  • Recaredo Brut Nature
  • Anna de Codorniu Brut 37’5 cl

Vins Negres

Empordà
Vidiví Criança 13.00
Llavors 14.00
Malcuat 14.00
99 Punts 15.00
Mas Oller Pur 16.00
Coll de Roses 16.00
Terres Negres 19.00
Penedès
Petit Caus 13.00
Augustus Merlot-Syrah 14.00
La Creueta “Ecològic” 16.00
Pla de Bages
Abadal Cabernet franc 14.00
Abadal 5 Merlot 19.00
Girona (sense D.O.)
Ecocci 17.00
Costers del Segre
Raimat Negre 8.50
Raimat Abadia 12.00
Raimat Cabernet 17.00
Priorat
Barranc dels closos 17.00
Scala Dei 18.00
Gotes del Priorat 19.00
Embruix de Vall-Llach 24.00
Montsant
Boig per tu 19.00
Terra Alta
La Fou “El Sender” 17.00
Mallorca
Ses Nines “Mantonegro-Syrah” 15.00
An/2 “Mantonegro-Callet” 20.00

Vins Rosats

Raimat rosat (Costers del Segre) 8.50
Torres de Casta (Penedès) 10.00
Petit Caus (Penedès) 11.00
Augustus Cabernet Sauvignon (P) 13.00
Espelt Lledoner (Empordà) 11.00
Corali Merlot (Empordà) 13.00
Cresta Rosa vi d’agulla (Empordà) 10.00

Vins Blancs

Raimat Blanc (Costers del Segre) 8.50
Raimat Chardonnay (Costers del Segre) 12.50
Bach semi-dolç (Penedès) 9.50
Can Feixes “Blanc Selecció” (Penedès) 12.50
Ermita d’Espiells (Penedès) 14.00
Gessamí “afruitat” (Penedès) 15.00
Mas Oller “Mar Blanc” (Empordà) 15.00
Quinze Roures (Empordà) 15.50
Abadal Picapoll (P. De Bages) 15.50
Primícia (Terra Alta) 9.50
Arjau blanc “vi d’agulla” (Conca de B.) 10.00

Sense menjar: +1.50€